Velikonoční nádivka

Počet osob:
4 osoby
Obtížnost:
Lehká obtížnost
Doba přípravy:
50min

Věděli jste, že... se nádivce lidově říká hlavička?

 sadlo_-_web.png

  • Rohlíky nakrájíme na koskty a namočíme je do mléka.
  • Vezmeme připravená vejce a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. 
  • Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme ji s uzeným masem a po vychladnutí přidáme směs masa a cibule k rohlíkům, přimícháme na drobno nasekanou petržel a sníh. 
  • Pekáček nebo mísu na pečení vymažeme sádlem, přidáme směs a dáme péct do trouby. Pečeme při 180 °C 30 minut.

    Dobrou chuť vám přeje redakce nasadle.cz.
5rohlíků (nejlépe několik dní starší)
5vajec
1,5 dclmléka
350 g uzeného masa
 petržel
 muškátový oříšek
2větší cibule
 sádlo
 sůl
Název:
Typ receptu:
Filtr:
 
Na sádle > Recepty > Velikonoční nádivka

Podobné produkty

Loading...