Vepřové nudličky

Počet osob:
2 osoby
Obtížnost:
Lehká obtížnost
Doba přípravy:
30min

Věděli jste, že... Nutriční hodnoty bezobilného chleba z "dílny" PURETASTE, odpovídají spíše sýru nebo jiné bílkovinné potravině, než pečivu? 

veprove-nudlicky0.jpg

  • Nakrájenou cibuli orestujeme, na ní potom orestujeme vepřové maso nakrájené na nudličky. 
  • Lehce osolíme, přidáme dušená rajčata, podlijeme trochou vody a dusíme maso do měkka. Přebytečnou vodu necháme odpařit a po odstavení hrnce ze sporáku ochutíme nastrouhaným česnekem, bazalkou a medem.
  • Podáváme s mrkví vařenou v páře, případně s brokolicí, batáty a podobně.
  • Celkem 937 g surovin,  z toho bílkoviny: 39,6 / sacharidy: 56,2/ tuky: 132 5/ poměr tuky: bílkoviny + sacharidy 1,38:1

 Dobrou chuť vám přeje redakce nasadle.cz a www.puretaste.cz.

300 gvepřové krkovice
100 gcibule
150 gdušených rajčat (nebo oloupaná čerstvá)
80 gsádla
2 stroužkyčesnek
1/2 lžičkybazalky
1 lžičkamedu (nebo datlový sirup)
 sůl
300 gmrkev 
Název:
Typ receptu:
Filtr:
 
Na sádle > Recepty > Vepřové nudličky

Podobné produkty

Loading...