Soutěžte s Uršulou Klukovou a vyhrajte kávovar

1.11.2018

Těžko byste dříve hledali domácnost, kde by sádlo nemělo své místo. Nyní je sádlo opět na vzestupu, a to díky návratu k tradičním potravinám. Sádlo tak znovu nabírá na popularitě a získává tak své čestné místo v moderním jídelníčku

Proč je sádlo oblíbené?

  • Sádlo je všestranný tuk. Využití má v teplé i studené kuchyni, v kosmetice a při léčbě nemocí (dýchací cesty, ekzém atd.). 
  • Neobsahuje škodlivé transmastné kyseliny, je tedy pro lidské zdraví neškodné.
  • Neutrální vůně a lahodná chuť sádla dodávají dokonalost vašim pokrmům.
  • Je zdrojem vitaminu D, proto se doporučuje jíst sádlo právě na podzim a v zimě, kdy se nám nedostává tolik slunce. 
  • Nejkvalitnější hřbetní sádlo není „cítit“ a je opravdovou lahůdkou. 
  • Je 8. nejzdravější potravinou na světě.
  • Sádlo je vhodné při intoleranci na laktózu.
  • Je vhodné při ketodietě.

Rádi vzpomínáte na vaše dětství a na to, co jste jedli jako děti? Připomeňte si díky vašim rodičům a prarodičům vaše oblíbené jídlo z dětství a podělte se s námi o vaši vzpomínku.

Zašlete nám recept se sádlem a vyhrajte kávovar Gaggia Viva Prestige v hodnotě 4 999 Kč.

Ambasadorkou soutěže je Uršula Kluková – milovnice tradiční české kuchyně, které nejen vaření, ale především vyprávění o něm neuvěřitelně sluší. A právě paní Uršula vybere deset z vás, kteří se stanou majiteli nového kávovaru. Podělte se o vaše lahodné vzpomínky nebo se zeptejte vašich rodičů či prarodičů, zda vám nějaký recept prozradí.

Soutěž probíhá od 1. 11. do 1. 12. 2018. Neváhejte a zasílejte nám recepty na nebo na adresu Comperio s.r.o., Nuselská 1419/53, 140 00 Praha 4.

Pravidla soutěže zde.

 
Soutěžte s Uršulou Klukovou

Na sádle > Články > Soutěžte s Uršulou Klukovou a vyhrajte kávovar