Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka
Počet osob:
6 osob
Obtížnost:
Střední obtížnost
Doba přípravy:
1h 30min
Video náhled:
https://youtu.be/KrbMo-F-vNs

Příprava

  • Na 2 lžících sádla orestujeme cibuli dozlatova.
  • Zaprášíme moukou a krátce orestujeme.
  • Přidáme papriku, orestujeme.
  • Zalijeme vývarem a směs vyšleháme metlou.
  • Přivedeme k varu.
  • Přidáme brambory a vaříme na mírném plameni do změknutí.
  • Párky dozlatova orestujeme na zbylém sádle a přidáme do polévky.
  • Na závěr přidáme utřený česnek.
  • Dochutíme solí a pepřem.
  • Na talíři ozdobíme petrželí.
  • Můžeme jíst s pečivem namazaným máslem a posypaným pažitkou.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

2cibule
3 lžícesádla
2 lžícehladké mouky
1 lhovězího vývaru
4oloupané brambory
1 lžícesladké mleté papriky
3 stroužkyutřeného česneku
nožiček vepřových párků
 sůl a mletý pepř
Název:
Typ receptu:
Filtr:
 
Na sádle > Recepty > Frankfurtská polévka

Podobné produkty

Loading...